tirsdag 6. mars 2012

takk

denne sjønne vofsen her er min Cato
det er helt utolig hvor glad man kan bli i en hund, en som alltid uansett din dagform elsker deg uhemmet tilbake. en som alltid er glad for å se deg og møter deg i døren som om du har vært borte en hel måned. en som tillitsfullt følger etter deg hvor enn du går og venter tolmodig om han ikke får være med inn. jeg har lært mye av min snille vofse, å vise kjærlighet tilbake uansett om man blir møtt med smerte. glede over lange turer i skog og mark, strand og i by. tusen takk for at jeg fikk være del av ditt liv sjønne Cato, savner deg.

2 kommentarer:

Kari`s Hobbyrom sa...

Hei Mona.
Ja man kan lett bli glad i den skjønne vofsen. Har lagt meg til som følger for lenge siden. Takk for sist. Jeg ble kjent med deg da du jobbet i Lunde boas. Det hadde vært kjekt om du hadde tatt en titt i bloggen min. Klem Kari

Maria Isabel sa...

Så skjønn liten skapning!! Ja forstår alt du skriver..

Da jeg bodde hjemme hadde jeg en hund som var min.. han var også en cavalier king charles spaniel.. og het Casper.. etter barnefilmen om spøkelset :) Han var verdens snilleste og skjønneste.. savner han utrolig mye.. og det var virkelig vondt da han ikke lenger fikk være blant oss.. men jeg har mange gode minner.

Mamma fikk seg en ny cavalier ikke så lang tid etter.. men den var ikke min, siden jeg da skulle flytte hjemmeifra om ikke så lenge. Blir nok en hund på meg i fremtiden.. :)

Nydelig bilde av Cato <3

Klem <3

malt krakk til Mari

malt krakk til Mari
Apekatt. Denne krakken ble malt på bestilling til en venninne. Bestillingen var at jeg skulle male ett dyr som passet til de andre krakkene jeg hadde malt til henne. Lærerikt for meg også, jeg måtte finne en type apekatt som var fin og grei å male, utrolig hvor mange typer apekatter som finnes. Flott med bildesøk på google.

Vanndråper på kløverblad

Vanndråper på kløverblad
flott å se hvordan lyset gjenspeiles i vanndråpene på bladene

krokodille krakk til Jesper

krokodille krakk til Jesper
denne krakken er malt etter fotografi jeg fant på googlebildesøk. Utfordring da jeg aldri har sett eller malt krokodille før.

blomster

blomster
disse flotte blomstene er noe jeg ønsker å male på ett bord, men for mange ideer og for liten tid

litt større bilde av apekatten

litt større bilde av apekatten

litt større bilde av elefanten

litt større bilde av elefanten

bamse krakk til Emma

bamse krakk til Emma
Denne krakken malte jeg på bestilling for en arbeidskollega. Motivet er hentet fra bok av Debbie Mitchell

landskap på ett serveringsbrett

landskap på ett serveringsbrett
en utfordring å male landskap, har aldri gjort det før, frister til gjentagelse

Løve malt på krakk

Løve malt på krakk
Løven ble malt til niesen til en venninne. Motivet er også hentet fra fotografi på google. Vanskelig å få til fin pels synes jeg....

Figaro krakk malt til Saga

Figaro krakk malt til Saga
enkelt og greit motiv å male , da det ikke er skyggelegging eller highlighting.

utsikt til Sandnes fra Dale

utsikt til Sandnes fra Dale
flott tur område på Dale i Sandnes. passelige løyper å gå for barnefamilier.

Elefant

Elefant
denne krakken med elefant motiv ble malt på bestilling til en venninne. Hører til i samme bestilling som krakkene vist lenger ned på siden med ape og løvemotiv. Motivet ble inspiret fra en serviett med bilde av en elefant, artig hvor det går an å finne inspirasjon ?