søndag 15. mars 2009

Kortlagings helg, stille stunder i helgen gir mulighet til å øve meg på kortlaging. Ungene skal i bursdager i tiden fremover og trenger kort de skal ha med seg.
Artig å prøve ut farger og papir til å putte sammen.
Ha en flott uke alle sammen og kos dere med kreative påfunn !!!


torsdag 12. mars 2009
nye bursdagskort !
har lekt meg med akvarell papir og blyanter, limt og prøvd meg med best mulig farge koordinering. Har nok mye å lære ennå av alle ekspertene rundt om i blogglandia. Jeg er mektig imponert over noen bloggere som lager kort og andre som maler bilder. Øvelse gjør mester sies det, så jeg får nok bare øve og øve meg enda mer.
Har i dag besteget en ny "fjelltopp", har vært på toppen av Rossåsen (Figgjo/Ålgård) med jobben. Deilig tur selv om det blåste litt på toppen og det var noe kjølig. Blir ikke siste turen opp dit kan jeg tenke meg. Gleder meg til det blir bedre vær og man slipper å ha tykk dress på når man er ute på tur.
Snart helg, kos dere og la kreativiteten blomstre !


søndag 8. mars 2009


Vårtegn !


Jeg gleder meg til våren kommer for fullt. Var på tur i Rogaland arboreet i dag og storkoste meg i sola og godt selskap. En time etter vi kom hjem fra tur begynte det å hagle og regne skikkelig. Så vi var heldig med finværet på turen.
Tusen takk til tove-e http://livetifarger.blogspot.com for jubileumsgaven, jeg er så heldig at jeg vant det flotte bildet hun har malt.
ha en flott uke alle sammen !!!!


mandag 2. mars 2009

jubileumsgave


Gratulerer med 2 års jubileum til Tove-E http://livetifarger.blogspot.com/. Sjekk ut hennes blogg. Skriv en link på egen blogg og bli med i trekningen av dette flotte bildet.

Award
AWARDER
fikk disse awardene fra livetifarger.blogspot.com med oppgave å skrive om min drømmereise, for så å gi dem videre til 5 andre, og gi beskjed til dem om awardene.
Jeg skal skrive litt om min drømmereise en annen dag, jeg må tenke meg litt om først. er så mange plasser jeg kunne tenke meg å reise."sukk"
Jeg vil gi videre awardene til http://blaabaertua.blogspot.com/, som tipset meg om at jeg måtte få meg en blogg. Til http://nissestien.blogspot.com/ for mange koselige tilbakemeldinger og oppmuntringer. Til http://cathrines-creative.blogspot.com/ for inspirerende blogg. Til http://nikolinepalandet.blogspot.com/for inspirerende blogg og nydelige malte ting. http://lineshobbyogmaleskrin.blogspot.com/ for mange hyggelige ord og inspirerende blogg.
Takk til dere for oppmuntring og tilbakemelding på min blogg !

malt krakk til Mari

malt krakk til Mari
Apekatt. Denne krakken ble malt på bestilling til en venninne. Bestillingen var at jeg skulle male ett dyr som passet til de andre krakkene jeg hadde malt til henne. Lærerikt for meg også, jeg måtte finne en type apekatt som var fin og grei å male, utrolig hvor mange typer apekatter som finnes. Flott med bildesøk på google.

Vanndråper på kløverblad

Vanndråper på kløverblad
flott å se hvordan lyset gjenspeiles i vanndråpene på bladene

krokodille krakk til Jesper

krokodille krakk til Jesper
denne krakken er malt etter fotografi jeg fant på googlebildesøk. Utfordring da jeg aldri har sett eller malt krokodille før.

blomster

blomster
disse flotte blomstene er noe jeg ønsker å male på ett bord, men for mange ideer og for liten tid

litt større bilde av apekatten

litt større bilde av apekatten

litt større bilde av elefanten

litt større bilde av elefanten

bamse krakk til Emma

bamse krakk til Emma
Denne krakken malte jeg på bestilling for en arbeidskollega. Motivet er hentet fra bok av Debbie Mitchell

landskap på ett serveringsbrett

landskap på ett serveringsbrett
en utfordring å male landskap, har aldri gjort det før, frister til gjentagelse

Løve malt på krakk

Løve malt på krakk
Løven ble malt til niesen til en venninne. Motivet er også hentet fra fotografi på google. Vanskelig å få til fin pels synes jeg....

Figaro krakk malt til Saga

Figaro krakk malt til Saga
enkelt og greit motiv å male , da det ikke er skyggelegging eller highlighting.

utsikt til Sandnes fra Dale

utsikt til Sandnes fra Dale
flott tur område på Dale i Sandnes. passelige løyper å gå for barnefamilier.

Elefant

Elefant
denne krakken med elefant motiv ble malt på bestilling til en venninne. Hører til i samme bestilling som krakkene vist lenger ned på siden med ape og løvemotiv. Motivet ble inspiret fra en serviett med bilde av en elefant, artig hvor det går an å finne inspirasjon ?